monin-jordgubbe-1

Monin Mansikka Syrup

14,99 €

70 cl

Varastossa (12 kpl)

Täydennä

Etsitkö uutta harrastusta, mutta et ole löytänyt sitä oikeaa? Ehkäpä kannattaa opetella sekoittamaan drinkkejä ja alkaa baarimikoksi! Baarimikoilla on kivoja työkaluja, kuten sekoitin, jääsankoja, drinkkikeppejä ja kaikkea muuta mukavaa. Myös ihanan makuisia drinkkisekoituksia tulee olla. Tässä maukas mansikkasekoitus, joka antaa juomillesi unohtumattoman upean mansikan maun ja iloisen punaisen värin. Ensimmäiset olohuoneasiakkaasi tulevat olemaan vaikuttuneita!

Monin Mansikka Syrup on lasipullo, joka sisältää makeaa mansikkasiirappia ja sopii useaan erilaiseen drinkkiin. 

Tilavuus: 70 cl.

Ainesosat: sokeri, vesi, tiivistetty mansikkamehu ja muut hedelmämehut, aromiaineet, sitruunahappo, väriaine (E122). Sisältää hedelmämehua yhteensä vähintään 19 %, josta mansikkamehua 18 %.
Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta siksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostohetkestä, ellei muuta ole ilmoitettu.

Ingredienser: socker, vatten, koncentrerad jordgubbsjuice och juicer från andra frukter, aromämnen, citronsyra, färgämne (E122). Totalt innehåll av fruktjuice är minst 19%, varav jordgubbe står för 18%.
Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 29779-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

24

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit