mojanger-snus2-1

Mojänger Snus

14,90 €

1,7 kg

 − art.nr 52081-1
Muistatko sen kerran, kun olit pieni ja seisoit karkkikaupassa ja huusit, että olin täyttänyt koko karkkipussisi Mojänger-karkeilla, ja hyllyllä oleva laatikko oli aivan tyhjä. No, nyt sinun ei tarvitse olla huolissasi siitä, että ympärilläsi olevat ihmiset katsovat sinua kuin et olisi aivan viisas, kun Mojänger-laatikko on tyhjä, sillä nyt soit tyhjentää koko laatikon omassa olohuoneessasi ja huutaa toivottomana ilman, että kukaan puuttuu asiaan.

Mojänger Snus on klassinen irtokarkki, joka ei muistuta mitään muuta kuin juuri mojängiä - mikä se sitten onkin. Juuri tälle lajille on annettu nuuskan maku, mutta älä ole huolissasi, se maistuu paljon paremmalta kuin oikea nuuska! Itse asiassa se maistuu lakritsilta.

Toimitetaan laatikossa, joka sisältää 1,7 kg.

Ainekset: Sokeri, glukoosisiirappi, salmiakki, happamuudensäätöaine (bikarbonaatti), suola, lakritsi, aromi. Väriaine E150c. Tuotteiden sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista sen vuoksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyysaika ostohetkestä alkaen, jollei muuta ilmoiteta.

Ingredienser: Socker, glukossirap, salmiak, surhetsreglerande medel (bikarbonat), salt, lakrits, arom. Färgämne E150c. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Sisällysluettelo

Arvostelut

12

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit