vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
miniflakt-med-godis-85048-2
miniflakt-med-godis-85048-3

Minituuletin Makeisilla

Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

2,99 €

Huomioi, että tuote myydään kappalettain ja lajittelemattomana. Tämä tarkoittaa, että tulee olemaan yllätys, minkä värisen tuotteen sinä saat!
Kaiken lastenjuhlien leikin ja menon aikana väsyy ja tulee lopulta kuuma – siksi tämä tuuletin on olemassa. Nauti viileistä kasvoista ja herkullisista makeisista samaan aikaan!

Minituuletin Makeisilla on hauska tuuletin, joka sisältää 5 gramman pussin tutti frutti -karkkeja. Saatavilla väreissä sininen, oranssi ja keltainen.

Myydään kappaleittain ja lajittelemattomina. 

Ainesosat: Dekstroosi, glukoosisiirappi, aromit, happamuudensäätöaine: sitruunahappo; paakkuuntumisenestoaine: E470b; värit: kokenilli, briljanttisininen FCF, kurkumiini. Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäisestä pakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Ingredienser: Dextros, glukossirap, aromer, surhetsreglerande medel: citronsyra; klumpförebyggande medel: E470b; färger: koschenill, briljantblått FCF, kurkumin. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostopäivästä, ellei toisin mainita. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 85048-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

0

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit