Näytä suurempi kuva

Merirosvopaita Miesten Musta

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 2008
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 7
selected_index: 0
24,90 €
Valitse vaihtoehto:
Näytä koko-opas

Tuotekuvaus

On aika luopua paidasta, jota olet käyttänyt jokaisessa tapahtumassa viimeisten kolmen vuoden ajan ja päivittää johonkin modernimpaan, kuten tämä hieno luomus! Se on kuin suoraan Harry Stylesin vaatekaapista, joten se on täydellinen naamiaisiin, joiden teemana on musiikki ja joihin haluat pukeutua maailman suurimmaksi tyttöjen idoliksi. Se toimii myös aivan upeasti merirosvoasuun, jossa sinusta tulee seitsemän meren kuumin kapteeni.

Merirosvopaita Miesten Musta on musta röyhelöpaita pöyheillä hihoilla. Saatavilla koot medium, large ja x-large. Valmistettu polyesteristä. Huomioi että silmälasit eivät sisälly.

  • Materiaali: Polyesteri
  • Koko: M, L, XL
  • Silmälasit eivät sisälly
  • Pesuohje: 30°C

Tämä on Leg Avenue™ tuote. Leg Avenue on tunnettu fantastisen laadukkaista naamiaisasuista. Ne ovat ehkä hieman kalliimpia, mutta myös täysin omaa luokkaansa! Ei verrattavissa muihin naamiaisasuihin siis. Kankaan laadun ansiosta, voit pestä ja käyttää asua uudelleen ja uudelleen.

Tägit

ARVOSTELUT (0)

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!
KESKUSTELU (0)
KYSYMYKSIÄ & VASTAUKSIA (0)
ASIAKASKUVAT

Asiakaskuvat

Haluatko, että kuvasi näkyvät täällä?

Voit joko ladata kuvia Instagramiin tägäämällä #partykungen #partykungen67499 tai ladata ne manuaalisesti.
castle