piratkapten-dam-deluxe-maskeraddrakt-39501-4
piratkapten-dam-deluxe-maskeraddrakt-39501-5
piratkapten-dam-deluxe-maskeraddrakt-39501-7
piratkapten-dam-deluxe-maskeraddrakt-39501-6
Asiakaskuva
kb-piratkapten-dam-deluxe-maskeraddrakt-4
Asiakaskuva
kb-merirosvokapteeni-nainen-deluxe-naamiaisasu-39501-5

Merirosvokapteeni Nainen Deluxe Naamiaisasu

69,90 €

Valitse tuoteversio

Täydennä

Näytä merirosvoaluksen miehistölle kuka määrää pukeutuneena tähän superupeaan Merirosvokapteeni Nainen Deluxe Naamiaisasuun, joka tuo mukanaan kunnioitusta, ja hehkuu asennetta ja ylellisyyttä. Sinä olet varmaan joka tapauksessa kaikkien ryöstöretkien kuningatar? Tässä asussa sinulla on mahdollisuus myös näyttää se!

Merirosvokapteeni Nainen Deluxe Naamiaisasu sisältää mustan merirosvomekon jossa herkullisia, kullanhohtoisia kangasdetaljeja yläosan etupuolella. Lisäksi asuun sisältyy musta vyö, jossa kullanvärinen solki ja kullanvärinen koristereuna sekä yläosaan kiinniommeltu vyökaistale, joka ulottuu selkään (selkäpuolella kokomusta).
Asun viimeistelevät musta merirosvohattu, jossa kullanvärinen reuna ja sekä valkoiset, mustilla nauhoilla somistetut hihakkeet.

Sukkahousut, saappaat ja miekka eivät sisälly.

  • Koot: Small, Medium ja Large
  • Sisältää: Merirosvomekon vyöllä ja hihakkeilla, jossa mustat koristenauhat sekä merirosvohatun
  • Materiaali: 100% polyesteri

Tämä on Leg Avenue™ tuote. Leg Avenue on tunnettu fantastisen laadukkaista naamiaisasuistaan. Ne ehkä ovat hieman kalliimpia, mutta aivan omaa luokkaansa! Niitä ei voi verrata muihin naamiaisasuihin. Naamiaisasujen laadukkaan materiaalin ansiosta, asut voidaan pestä ja käyttää uudelleen.

Koko-opas

Arvostelut

6

Kysymyksiä & vastauksia

0

Asiakaskuvat

2

Tägit