vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
maxi-sour-strawberries-storpack-74751-1

Maxi Sour Strawberries Suurpakkaus

Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

16,99 €

On niin surullista, kun suosikkimansikkasi loppuvat, joten nyt voit vihdoinkin tilata reilun suurpakkauksen -kokonaista 2 kiloa! Se on hapanta, se on kosteaa ja se on tavalliseen tapaan vastustamattoman hyvää! 

Maxi Sour Strawberries Suurpakkaus myydään 2 kg:n purkissa.

Valmistusaineet: Glukoosisiirappi, Sokeri, Vesi, HALAL LEHMÄ-gelatiini, Maissitärkkelys, Kosteuden säilyttävä aine: Sorbitolisiirappiaine, Happamuudentekoaine: Sitruunahappo, Maitohappo, Makuaineet, Väriaineet: E-102, E-129, E-133, E-171.  E102:lla & E129:lla voi olla negatiivisia vaikutuksia lasten aktiivisuuteen ja tarkkaavaisuuteen. Tuotteiden sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostohetkestä, jos ei muuta ilmoiteta. 

Ingredienser: Glykos sirap, Socker, Vatten, HALAL KO-Gelantin, Majsstärkelse, Fuktighetsbevande medel: Sorbitolsirap medel, Surgöringsmedel: Citronsyra, Mjölksyra, Smakämnen, Färgämnen: E-102, E-129, E-133, E-171.  E102 & E129 kan ha negativa effekter på barns aktivitet och uppmärksamhet. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges. 
Tuotenro 74751-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

0

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit