marabou-chocosticks-74760-1

Marabou ChocoSticks

7,90 €

144 grammaa

 − art.nr 74760-1
Valitettavasti tämä tuote on tilapäisesti loppu.
Pidätkö siitä, kun hampaasi saavat työskennellä syödessäsi jotain hyvää, etenkin kun kyseessä on suklaa? Saammeko esitellä nämä uskomattoman hyvät keksitikut, jotka on päällystetty runsaalla maitosuklaalla. Varaudu siihen, että näitä on vaikea syödä vain yksi... mutta mitä väliä, kun on kyse näistä hyvistä luomuksista ja elämästä nauttimisesta! 

Marabou ChocoSticks ovat sileällä maitosuklaalla (45 %) päällystettyjä keksitikkuja. Myydään 27 kappaleen ja 144 gramman pakkauksessa. 

Ainesosat: VEHNÄJAUHO, sokeri, palmuöljy, kaakaovoi, RASVATON MAITOJAUHE, kaakaomassa, herajauhe (MAITO), MAITORASVA, glukoosisiirappi, HASSELPÄHKINÄTAHNA, emulgointiaineet (SOIJALESITIINIT, E476), suola, nostatusaineet (natriumkarbonaatit, ammoniumkarbonaatit, difosfaatit), aromi. SAATTAA SISÄLTÄÄ KANANMUNAA.

Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuotteen säilyvyys on vähintään 4 viikkoa ostopäivästä, ellei toisin mainita.

Ingredienser: VETEMJÖL, socker, palmolja, kakaosmör, SKUMMJÖLKSPULVER, kakaomassa, vasslepulver (MJÖLK), MJÖLKFETT, glukossirap, HASSELNÖTSPASTA, emulgeringsmedel (SOJALECITINER, E476), salt, bakpulver (natriumkarbonater, ammoniumkarbonater, difosfater), arom. KAN INNEHÅLLA ÄGG.

Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Sisällysluettelo

Arvostelut

1

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit