maoam-stripes-caramel-1

Maoam Stripes Fruit n Caramel

2,00 €

Pidätkö makeisista, joissa on ihana maku, josta ehdit nauttimaan kauan niiden sitkeän koostumuksen ansiosta? Siinä tapauksessa nämä ovat karkkeja sinulle! Hedelmnä ja karamellin maullaan nämä pitkulaiset makeiset ovat vastustamattoman hyviä, ja niillä on itsestään selvä paikka makeiskulhossa.

Maoam Stripes Fruit n Caramel on sitkeitä karkkeja, jotka maistuvat hedelmältä ja karamellilta. Myydään pakkauksessa, joka sisältää 150 g.

Ainekset: Sokeri; Glukoosisiirappi; Palmurasva; Kosteudensäilyttäjä: sorbitolisiirappi; Gelatiini; sitruunahappo; Karamellisoitu sokeri; Hedelmä- ja vihannestiiviste: kurpitsa, omena, spirulina, paprika, porkkana, retikka, tomaatti, mustaherukka; Aromi. Tuotteiden sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista sen vuoksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyysaika ostohetkestä alkaen, jollei muuta ilmoiteta.
Ingredienser: Socker; Glukossirap; Palmfett; Fuktighetsbevarande medel: sorbitolsirap; Gelatin; citronsyra; Karamelliserat socker; Frukt- och grönsakskoncentrat: pumpa, äpple, spirulina, paprika, morot, rättika, tomat, svarta vinbär; Arom. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 69515-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

5

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit