mamba-godis-storpack-74894-1

Mamba Makeinen

0,49 €

Kuka puree ja puree ja puree, mutta ei saa koskaan tarpeekseen? Sinä, joka juuri laitoit suuhusi Mamba-toffeen tietenkin! Nämä hedelmäiset toffeet on todellakin jotain aivan erityistä, ja niissä on ihmeellisen kesäinen maku. Sekoita makuja ihan niin kuin haluat - ja aina onnistuu. 

Mamba Makeinen on hedelmänmakuisia toffeita hauskannäköisiä ja suuuperhyvänmakuisia. Sopivan sitkeää ja makeaa!   

  • Pakkaus sisältää 26,5 grammaa
  • Saatavana maut appelsiini, sitruuna, vadelma ja mansikka
  • Toimitetaan lajittelemattomana (tulee olemaan yllätys, minkä makuisen saat)
  • Myydään kappaleittain (1 kpl)


Ainesosat
: Glukoosisiirappi, sokeri, palmurasva, kosteudensäilyttäjä: sorbitolisiirappi, muunneltu tärkkelys, happamuudensäätöaine: sitruunahappo, aromit, väriaineet: musta porkkanamehu, karamelliväri, emulgointiaine: E435, väriaine: kurkumauute, antioksidanttiaine: alfa-tokoferoli, väriaine: kurkumauute.
Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta siksi aina kaikki tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyys ostopäivästä lukien, ellei muuta ilmoiteta. Ingredienser: Glukossirap, socker, palmfett, fuktighetsbevarande medel: sorbitolsirap, modifierad stärkelse, surhetsreglerande medel: citronsyra, arom, färgämne: svart morotjuice, sockerkulör, emulgeringsmedel: E 435, färgämne: gurkemejaextrakt, antioxidationsmedel: alfa-tokoferol. färgämne: gurkmejaextrakt.
Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Tuotenro 74894-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

3

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit