malaco-snoren-cola-37164-8

Malaco Nauhat Cola

2,00 €

Kestosuosikki Malacon nauhat on saanut valikoimaansa uuden maun! Nimittäin Cola Nauhat! Se on samanlainen, täydellisen sitkeä nippu nauhaa kuten edeltäjänsäkin, mutta sillä on  uusi ihana maku.

Malaco Nauhat Cola uudessa herkullisessa colan maussa. Tarjoa lapsille näitä hauskoja karkkinaruja lasten kesteillä tai lauantaikarkiksi.

Pussi sisältää 94 grammaa.

Ainesosat: Glukoosi-fruktoosisiirappi, vehnäjauho, sokeri, kosteudensäilytysaine (sorbitolit), täysin kovetettu kookosrasva, aromi, kasvirasvat/öljyt (kookos, rapsi), väriaine (E150c). Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteen säilyvyys on vähintään 4 viikkoa ostosta, ellei muuta ole mainittu.

Ingredienser: Glukos-fruktossirap, vetemjöl, socker, fuktighetsbevarande medel (sorbitoler), fullhärdat kokosfett, arom, vegetabiliska fetter/oljor (kokos, raps), färgämne (E150c). Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 37164-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

20

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit