jordnotssmor-crunchy-2

Maapähkinävoi Crunchy

4,90 €

350 grammaa

 − art.nr 52045-1
Jos aiot järjestää mahtavan aamiaisen tai brunssin á la american style vapaana lauantaina perheen kesken, maapähkinävoi on aivan välttämätön katettavaksi pöytään! Voit tietenkin syödä sitä milloin tahansa, eikä ainoastaan lauantaisin. Ehkä leivän päälle torstai-iltana? Tämä taivaallisen hyvä päällinen sopii minkä leivän päälle tahansa ja sitä soivaan käyttää myö leipomiseen, kun haluat tehdä oikein herkullisen täytekakun!

Maapähkinävoi Crunchy on kermainen ja levitettävä maapähkinävoi, jossa on pikkuruisia, rapeita maapähkinäpaloja, jotka tekevät siitä vielä maukkaamman! Superhyvää leivän päällä tai aineksena leivonnaisissa.

Purkki sisältää 350 grammaa.

Säilytetään kuivassa ja lämmöltä suojattuna.

Ainekset: Maapähkinät 82 %, auringonkukkaöljy, dekstroosi, täysin kovetettu palmurasva, suola.
Saattaa sisältää pieniä määriä pähkinää. Tuotteiden sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista sen vuoksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyysaika ostohetkestä alkaen, jollei muuta ilmoiteta.

Ingredienser: Jordnötter 82%, solrosolja, dextros, fullhärdad palmfett, salt.
Kan innehålla spår av nötter. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Sisällysluettelo

Arvostelut

4

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit