Valikko

Maailman Pienin Herätyskello

9,90 €
Valitettavasti tämä tuote on tilapäisesti loppuunmyyty. Kirjoita tietosi alle ja otamme sinuun yhteyttä, kun tuotetta on jälleen varastossa

Valitse vaihtoehto:

 • Torbjörn
  2 kuukautta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu
  (Ei asiakkaiden jättämiä kommentteja)
  0 / 0 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

RIING, RIING! On kahdenlaisia ihmisiä: olet joko aamuihminen tai iltaihminen. Jos olet aamuihminen ja oikea unikeko, joka tuskin herää kännykän herätykseen, silloin tämä maailman pienin herätyskello on sinua varten. Kuulet sen, mutta tuskin huomaat sitä yöpöydältä, eikö olekin hyvä! Sehän tarkoittaa, että koolla ei ole mitään merkitystä. Ylös ja menoksi, nyt on pakko, kun sinulla on tämä herätyskello!  

Maailman Pienin Herätyskello on herätyskello, jonka korkeus on vain 6 senttimetriä. Kellossa on funktionaalinen hälytys, joka saa sinut varmasti aamuisin ylös sängystä. Herätyskellon väri on joko punainen tai musta ja minkä värisen saat, tulee sinulle yllätyksenä. 

Tietoja tuotteesta Maailman Pienin Herätyskello:
 • Korkeus: 6 cm
 • Materiaali: Muovi
 • Toimii kuten tavallinen herätyskello
 • Myydään yksittäin
 • Saat joko mustan tai punaisen herätyskellon
 • Toimii 1 x LR44-paristolla (mukana)