skelettdrottning-barn-maskeraddrakt-1

Luurankokuningatar Lasten Naamiaisasu

39,99 €

Täydennä

Olipa kerran hyvin kauan sitten - siinä kolme, neljä päivää sitten -, pieni tyttö, joka asui vanhempiensa kanssa pienen pienessä puumökissä. Mökin toisella puolen oli suuri niitty ja toisella puolen suuri metsä. Tyttö leikki usein suurella niityllä, mistä hänen vanhempansa näkivät hänet hyvin. Häntä oli ankarasti kielletty menemästä yksin metsään.
Mitä vanhemmaksi tyttö tuli, sitä enemmän häntä alkoi kiinnostaa, mitä suuressa metsässä oli, joten eräänä päivänä hän päätti selvittää asian. Rohkea tyttö meni metsään ihan yksin. Hän kiipesi yli kantojen ja kivien, ylitti jokia ja kukkuloita. Äkkiä hänen edessään kohosi suuri kivilinna. "Onpa jännää", tyttö sanoi ja riensi heti linnan ovelle. Hän koputti oveen ja kuuli toisen pienen tytön äänen oven sisäpuolelta. Kukahan se toinen pieni tyttö voisi olla?

Luurankokuningatar Lasten Naamiaisasuun sisältyy musta pitkä mekko, jossa on harmaita riekaleita. Yläosassa ja helmassa on hopeanharmaa luurankokuvio. Hihoihin on painettu hopeanharmaat luurangon jalat. Lisäksi puvussa on hopeanvärinen tiara, jossa pääkallo. Kengät ja peruukki eivät sisälly pakettiin.

Saatavilla koot: Small, medium ja large.
Tuotenro 27982

Koko-opas

Arvostelut

4

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit