ice-salted-caramel-230ml-86257-1

Löfbergs ICE Salted Caramel

Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

0

3,50 €

230 ml

 − art.nr 86257-1
Ranta tai laskettelurinne – jääkylmä kahvijuoma on aina paikallaan! Tässä upealla karamellimaulla, joka saa tavallisen keitetyn kahvin tuntumaan joltakin menneeltä. Tilaa yksi ja kokeile sitä itse! 

Löfbergs ICE Salted Caramel on kahvijuoma tasapainoisella suolaisen karamellin ja maidon maulla. Tuotteessa oleva kahvi ja sokeri ovat myös Fairtrade-merkittyjä. 

Myydään 230 ml:n pahvipakkauksessa.

Ainesosat: 78 % maitoa, 16 % Arabica-kahvi (vesi, kahviuute), sokeri, sakeuttamisaineet (karrageeni, gellaanikumi), happamuudensäätöaine (natriumkarbonaatti), aromi. Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäisestä pakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteen säilyvyysaika on vähintään 4 viikkoa ostopäivästä, ellei toisin mainita.Ingredienser: 78% mjölk, 16% Arabica kaffe (vatten, kaffeextrakt), socker, förtjockningsmedel (karragenan, gellangummi), surhetsreglerande medel (natriumkarbonat), arom. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Sisällysluettelo

Arvostelut

0

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit