ice-latte-macchiato-230ml-86244-1

Löfbergs ICE Latte Macchiato

Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

0

3,59 €

230 ml

Varastossa
Polttava pikakahvi vai viilentävä macchiato? Valinta on yksinkertainen - tietysti kannattaa kääntyä Löfbergin hienon kahvin puoleen, joka on saatavana valmiina kahvijuomana. Superhyvä juoma, joka sekä viilentää että virkistää samaan aikaan! 

Löfbergs ICE Latte Macchiato on klassisen macchiaton hienon makuinen jääkahvi, joka on valmistettu luonnonmukaisista ainesosista sisältäen sekä kahvia että sokeria, jotka on merkitty Fairtrade-merkillä. Voidaan säilyttää huoneenlämmössä, mutta kannattaa juoda hyvin jäähdytettynä! 

Myydään 230 ml:n pahvipakkauksessa. 

Ainesosat: 77 % maito*. 7 % arabicakahvi (vesi, kahvi*). Sokeri*. Sakeuttamisaineet (karrageeni. gellaanikumi). Happamuudensäätöaine (trinatriumsitraatti). Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäisestä pakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteen säilyvyysaika on vähintään 4 viikkoa ostopäivästä, ellei toisin mainita.Ingredienser: 77% mjölk*. 7% arabica-kaffe (vatten, kaffe*). Socker*. Förtjockningsmedel (karragenan. Gellangummi). Surhetsreglerande medel (trinatriumcitrat). Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 86244-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

0

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit