vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
lion-peanut-chokladbit-1

Lion Peanut Suklaapatukka

1,49 €

Lion, todellinen kultakimpale karkkihyllyssä. Juuri tätä makeista voidaan kuvailla parempana versiona vanhasta Lion-patukasta, jonka tunnemme parhaiten. Se sopii epäilemättä oikein hyvin välipalaksi, kun ajat pitkää matkaa tai kun kenties laskettelet tunturissa. Ajatellen suklaata, pehmeää kolaa, suklaarakeita ja maapähkinöitä tulet pitämään makunystyräsi ja vatsasi tyytyväisinä pitkään! 

Lion Peanut Suklaapatukka on amerikkalainen herkku Nestleltä, joka on ollut Suomessa jonkin aikaa, mutta nyt päivitetyllä maapähkinän maulla. Lisätyn maun lisäksi se on peitetty pehmeällä kolalla, suklaalla ja suklaarakeilla! Ei kuulosta suorastaan ällöttävältä...Vai mitä? 

Myydään kappaleittain ja jokainen suklaapatukka sisältää 42 grammaa. 

Aineosat:: Glukoosi-fruktoosisiirappi, sokeri, maapähkinät 17 %, vehnäjauho, makeutettu kondensoitu maito, kaakaovoi, täysmaitojauhe, kaakaomassa, palmuöljy, maltodekstriini, herajauhe (maito), suola, rasvaton maitojauhe, emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), vehnätärkkelys, leivinjauhe (E500), luontaiset aromit (maapähkinä, vanilja), karamellisoitu sokeri, hyytelöimisaine (E407). Voi sisältää jäämiä pähkinöistä, soijasta. Tuotteiden sisällöissä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostopäivästä, mikäli ei toisin mainita.

Ingredienser: Glukos-fruktossirap, socker, jordnötter 17%, vetemjöl, sötad kondenserad mjölk, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, palmolja, maltodextrin, vasslepulver (mjölk), salt, skummjölkspulver, emulgeringsmedel (solroslecitin), vetestärkelse, bakpulver (E500), naturliga aromer (jordnöt, vanilj), karamelliserat socker, förtjockningsmedel (E407). Kan sisältöa spår av nötter, soja. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 46178-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

10

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit