slottsherre-maskeraddrakt-1
slottsherre-maskeraddrakt-2
slottsherre-maskeraddrakt-3

Linnanherra naamiaisasu

49,90 €

Small

 − art.nr 33653-2
Näytä, että asut linnassa, kun kävelet ympäriinsä tässä ylellisessä asussa. Asussa on taiten tehtyjä yksityiskohtia, ja siinä tunnet taatusti itsesi todella tyylikkääksi!

Linnanherra naamiaisasu sisältää yläosan, housut ja hatun. Yläosa koostuu sinisestä liivistä, jonka alla on valkoinen paita. Sekä liivi että paita on valmistettu plyysistä, ja ne ovat kiinni toisissaan. Liivin etuosa ja hartiat on viimeistelty kultakanttauksin, ja niissä on kullanväriset, leveät koristekuvionauhat. Liivi kiinnitetään edestä leveillä sinisillä satiininauhoilla. Paidan hihansuissa on sininen osa, jossa on kullanväriset koristekuvionauhat, ja kauluksessa on kullanvärinen kanttaus. Housujen pituus on 3/4 ja ne on valmistettu sinisestä plyysistä. Niissä on resori vyötäröllä ja nilkoissa, minkä vuoksi ne istuvat hyvin. Myssy on kuohkea baskerimalli ja valmistettu sinisestä satiinista. Kuvassa näkyvät sukat ja kengät eivät sisälly pakettiin.

Saatavat koot: Small, Medium ja Large.

Tämä on Wilbers Karnaval™ -tuote. Wilbers on tunnettu naamiaisvaatteistaan, jotka ovat huippulaadukkaita. Ne saattavat maksaa hiukan enemmän, mutta ne ovat aivan omaa luokkaansa! Niitä ei siis voi verratakaan muihin naamiaisasuihin. Koska kangas on laadukasta, sen voi pestä, ja asua voi käyttää aina uudelleen.

Koko-opas

Arvostelut

2

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit