lindt-excellence-honey-almond-86191-2

Lindt Excellence Honey Almond

Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

4,99 €

Ei ole sattumaa, että Lindtin suklaata kutsutaan "loistavaksi". Tämä fantastisen ylellinen tumma suklaa on täydellinen välipala sinulle, joka etsit nautinnollista hetkeä itsellesi - koska olet sen arvoinen.

Lindt Excellence Honey Almond on karvaanmakeaa suklaata, jossa on paahdettuja manteleita ja ripaus hunajaa. Valmistettu ensiluokkaisesta Lindt-suklaasta. 

Myydään 100 gramman pakkauksessa.

Ainesosat: Sokeri, suklaa, karamellisoidut mantelit (mantelit, sokeri, hunaja, kaakaovoi), kaakaovoi, maitorasva, soijalesitiini (emulgointiaine), luonnolliset ja keinotekoiset makuaineet. Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäisestä pakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyys ostopäivästä, ellei toisin mainita.Ingredienser: Socker, Choklad, Karamelliserad Mandel (Mandel, Socker, Honung, Kakaosmör), Kakaosmör, Mjölkfett, Sojalecitin (Emulgeringsmedel), Naturliga Och Konstgjorda Smakämnen. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 86191-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

0

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit