lejontamjare-maskeraddrakt-67448-5
lejontamjare-maskeraddrakt-67448-6
lejontamjare-dam-maskeraddrakt-3

Leijonankesyttäjä Naisten Naamiaisasu

Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

79,99 €

Valitse tuoteversio

Täydennä

Tässä kuumassa asussa voit kesyttää naamiaisissa kenet tahansa! Silinterihatun ja rusetin kanssa tulet näyttämään ihastuttavalta samalla kun korsetti ja lyhyet housut näyttävät seksikkään puolesi. Kultaiset yksityiskohdat ja laahus antavat lisäksi eleganttia vaikutusta. Kaikki tämä on yksinkertaisesti täydellinen sinulle, joka ei tyydy vähään vaan haluaa kaikkein parhainta! 

Leijonankesyttäjä Naisten Naamiaisasu sisältää silinterihatun, rusetin ja playsuitin raidallisella topilla, nahkamaisilla shortseilla, korsetilla, jossa ketjuja sekä läpinäkyvän laahuksen. Huomaa, että piiska, käsineet, saappaat ja sukkahousut eivät tule mukana mutta stay-upit ovat playsuitissa, joten puvun kanssa voi erinomaisesti käyttää verkkosukkia. Saatavana kokoina x-small, small ja medium. Valmistettu polyesteristä ja spandexista. 

  • Materiaali: Polyesteri, spandex
  • Koko: XS, S, M
  • Sisältää playsuitin, hatun, rusetin
  • Piiska, käsineet, sukkahousut ja saappaat eivät tule mukana
  • Pesuohje: 30°C

Tämä on Leg Avenue™ tuote. Leg Avenue on tunnettu naamiaisasuistaan, jotka ovat tehty fantastisesta laadusta. Ehkä ne maksavat enemmän, mutta ne ovat aivan omaa luokkaansa! Ei siis mitään verrattuna muihin naamiaisasuihin. Kankaan laadun ansiosta voit pestä ja käyttää pukua kerta toisensa jälkeen.
Tuotenro 67448

Koko-opas

Arvostelut

0

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit