lego-haxa-deluxe-barn-maskeraddrakt-1
lego-haxa-deluxe-barn-maskeraddrakt-2
lego-haxa-deluxe-barn-maskeraddrakt-3

LEGO Noita Deluxe Lapset Naamiaisasu

39,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Näytä koko-opas

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Kun on halloween, silloin halutaan tietysti pukeutua joksikin pelottavaksi, ja noidilla on tapana olla aika pelottavia...vai kuinka? Mutta pidät myös legoista, siis miksi et yhdistäisi niitä molempia ja pukeutuisi legonoidaksi? Asu, jota ei takuulla ole kenelläkään kavereistasi! Me uskomme - aivan takuulla - että sinä tulet voittamaan "paras asu"-palkinnon.

LEGO Noita Deluxe Lapset Naamiaisasu on ylellinen, hauska ja upea naamiaisasu lapsille, joka saa lapsesi näyttämään legonoidalta. Asussa on puolinaamio, joka tarkoittaa että naamio peittää vain kasvot eikä koko päätä, pitkä yläosa, pari vihreitä hanskoja sekä mustat housut. Asu on saatavilla Small, Medium, Large kokoina ja sopii yhtä hyvin halloweenjuhliin kuin naamiaisiin ystävän kotona.

  • Materiaali: Polyesteri, muovi
  • Koot: Small, Medium ja Large (lapset)
  • Sis. puolinaamio, yläosa, hanskat ja housut
  • Kengät eivät sisälly

Tämä on virallisesti lisensioitu tuote.