led-namnbricka-72803-1
led-namnbricka-72803-3
led-namnbricka-72803-4
led-namnbricka-72803-2
led-namnbricka-72803-5

LED Nimikyltti

14,90 €

Valitse vaihtoehto:

 • Maria
  1 vuosi sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu
  (Ei asiakkaiden jättämiä kommentteja)
  0 / 1 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Kun kyseessä on suuri joukko uusia ihmisiä, joiden kaikkien pitää esittäytyä toisilleen, nimikyltit ovat silloin erittäin käytännöllisiä. Kuinka muuten muistaisit kaikkien ihmisten nimet? Klassisissa nimikylteissä on kuitenkin riski, ettet ymmärrä henkilön käsinkirjoitusta ja arvaat nimen väärin, ja se ei tietenkään anna hyvää ensivaikutelmaa. Nämä digitaaliset LED-nimikyltit ovat silloin täydellinen pelastus!

LED Nimikyltit ovat digitaalisia nimikylttejä, jotka näyttävät nimesi/tekstin pienellä näytöllä. Nimikyltissä on 7 erilaista asetusta, kuten vasemmalta sivulle pyörivä teksti tai ylhäältä pyörivä teksti. Se on myös saatavana 8 eri nopeustasolla, joten voit säätää pyörivän tekstin nopeutta. Teksti syötetään tietokoneohjelmalla, asetat nimikyltin tietokoneeseen mukana tulevalla USB-kaapelilla. Sisältää käyttöohjeet ja paristot. Nimikyltti on tämän jälkeen helppo kiinnittää vaatteisiin mukana tulevalla hakaneulalla. Nimikyltin koko on 12 x 48 cm ja se on valmistettu muovista. Myydään kappaleittain 

 • Mitat: noin 3 x 9,5 cm
 • Materiaali: Muovi
 • 7 asetusta tekstin valintaan
 • 8 nopeustasoa
 • Myydään kappaleittain
 • Sisältää paristot ja käyttöohjeet