LED Naamarit

Reiveihin, black light -bileisiin tai johonkin muuhun vastaavaan juhlaan ei voi mennä noin vain rimaa hipoen... Silloin on kyse pukeutumisesta, mutta ei kuitenkaan samalla tavoin kuin silloin, kun kyseessä on tavallinen Halloween- tai naamiaisjuhla. Nyt on kyse siitä, että täytyy pukeutua niin, että tulee nähdyksi pimeässä strobovalojen alla – ja sen teet ehdottomasti helpoiten valaisevan LED- naamarin avulla suorastaan jättimäisestä valikoimastamme!

Partykingiltä löydät suuren valikoiman LED-maskeja kaikkiin tilanteisiin. Meillä on LED Halloween - naamioita, joiden pelottavat aiheet sopivat täydellisesti Halloweeniin, LED-naamareita, joiden LED- toiminnot sopivat erinomaisesti reiveihin, klovnin kasvoja esittäviä maskeja, jotka valaisevat ja vilkkuvat musiikin tahtiin ja paljon muita! Meiltä voit ostaa LED-naamarisi tilannetta kuin tilannetta varten.

Oletteko viettämässä pian Suomi-juhlia? Mikset ottaisi mukaan kaverin ja ostaisi sitten kummallekin oman EL-wire-maskin, jolloin toisen kasvot loistavat sinisenä ja toisen valkoisena? Todella isänmaallinen yhdistelmä, jota vieraatkin varmasti arvostavat.

LED-kategoriastamme löydät naamarit naamion aiheen lisäksi myös erilaisilla valoasetuksilla. Naamio voi esimerkiksi vilkkua juhlissa soitettavan musiikin tahtiin. Sellainen on todella siisti ollessasi tanssimassa. Meillä on myös LED-maskeja, jotka loistavat eri kuvioissa, eri nopeuksilla ja tietenkin eri väreissä.

Tervetuloa Partykingille ostamaan LED-maskisi netistä! Meillä on laaja valikoima voittamattomin hinnoin.
Lue lisää