led-cupcake-stall-82935-1
led-cupcake-stall-82935-2
led-cupcake-stall-82935-3

LED Cupcake Teline

29,90 €

Valitse vaihtoehto:

 • Jenny
  8 kuukautta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu
  Väl tilltagen längd på ljusslingan, - jättebra. Fick trixa lite och tänka till för att slingan inte skulle gå ovanpå faten, men det löste sig. Vi använde limpistol för att slingan skulle sitta bättre runt kanten.
  1 / 1 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Kun on raatanut, hikoillut ja taistellut keittiössä koko vuorokauden ajan saadaksesi täydellisen kakun, haluat tarjoilla upeat leivonnaiset mahdollisimman arvokkaasti. Kun esittelet vastaleivotut pullat tällä mahtavalla vadilla, vieraat ovat takuulla ällistyneitä! 

LED Cupcake Teline on next level -kakkulautanen, joka sopii täydellisesti hääjuhliin, syntymäpäiväjuhliin tai kun haluat vain vähän kodikasta tunnelmaa arjen keskelle! Astiassa on 4 tasoa, joiden mitat ovat 15,24 cm, 20,32 cm, 25,4 cm ja 30,5 cm. Käyttöopas toimitetaan mukana. Astian ympärille kiertyy lämpimän valkoisena LED-valonauha, joka erottuu varmasti kakkupöydällä! 

 • Materiaali: Akryylimuovi
 • Mitat: 32,5 cm x 30,5 cm
 • Kerrosten väli: 12 cm
 • Sis. 1 x kuppikakkuteline, 1 x LED-valonauha, 1 x pieni ruuvimeisseli
 • LED-valonauha toimii 2 x nappiparistoilla (sisältyvät)