vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
lays-sourcream-onion-chips-36043-3

Lay's Sourcream & Onion Chips

3,49 €

Siis sekä OLW ja Estrella ja liuta muita yrityksiä on vallannut markkinat sourcream & onion -makuisilla perunalastuilla. Joko siksi, että he voivat tai siksi, että se makuyhdistelmä on vain niin älyttömän hyvä. Epäilemme syyksi jälkimmäistä, sillä amerikkalaiset herkuttelevat sourcream & onion -perunalastuilla kaiket päivät! Ja jos haluat napostella USA:n tyyliin, oikea valinta on Lay's Sourcream & Onion -perunalastut!

Lay's Sourcream & Onion Chips ovat rapeita ja vähän poimutettuja perunalastuja, jotka on maustettu ihanalla sipulilla ja happamalla kermaviilillä, jota englantilaiset kutsuvat sourcrem & onioniksi (se kuulostaa paremmalta englanniksi!).

Yksi pussi sisältää 175 grammaa perunalastuja.

Ainesosat: 60% perunaa, 26% auringonkukkaöljyä, 6% rapsiöljyä, sokeri, sipulijauhe, aromit (sisältää maitoa), kaliumkloridi, persilja, suola. Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ystävällisesti ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteen säilyvyys on vähintään 4 viikkoa ostosta, ellei muuta ole mainittu.

Ingredienser: 60% potatis, 26% solrosolja, 6% rapsolja, socker, lökpulver, aromer (innehåller mjölk), kaliumklorid, persilja, salt. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 36043-1
Kopiera OK

Sisällysluettelo

Arvostelut

42

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit