transparenta-smoothie-sugror-86954-3

Läpinäkyvät Smoothie Pillit

12,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu
Valitettavasti tämä tuote on tilapäisesti loppuunmyyty. Kirjoita tietosi alle ja otamme sinuun yhteyttä, kun tuotetta on jälleen varastossa

Valitse vaihtoehto:

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Onko sinulla tapana tehdä usein maukkaita smoothieita kotona, mutta sinulla ei ole niiden juomiseen sopivia pillejä? Paperipillit ovat tietysti mukavia, mutta ei kestä kauan, kun ne kastuvat, ja päädyt sen sijaan paperinmakuiseen smoothieen. Plääh. Tarvitset sen sijaan nämä kätevät muoviset smoothiepillit!

Läpinäkyvät Smoothie Pillit ovat suoria, hieman paksumpia muovipillejä, mikä tekee niistä täydelliset smoothieille. Pillit täyttävät EU-standardin elintarvikkeiden kanssa kosketuksiin joutuvien muovien osalta, joten sinun ei tarvitse tuntea olosi konnaksi, kun käytät niitä herkullisissa smoothieissasi.

  • Materiaali: Muovi
  • Väri: Läpinäkyvä
  • Suorat (ei taivutettavat)
  • Mitat: 200 mm x 9 m
  • Täyttävät EU-standardin
  • Lukumäärä: 200-pakkaus