lakritspuck-bites-69730-2

Lakritspuck Bites

alkaen 

1,49 €

Lakritspuck on erittäin rakastettu jäätelö jonka herkullista makua ovat nauttineet monet myös kylminä talvipäivinä! Tämä herkku on nyt saatavana praliinimuodossa, joten voit nauttia herkullista jäätelön- ja lakritsinmakua myös silloin, kun on liian kylmä jäätelölle. Se on tietenkin yhtä herkullinen kuin klassinen Lakritspuck-jäätelö!

Lakritspuck Bites on praliineja kermaisella vaniljatäytteellä jossa on suklaa-lakritsipäällinen. Yhdessä pussissa on 80 g.

Ainekset: Sokeri, kasvirasva (palmuydinöljy), glukoosisiirappi, vesi, RASVATON MAITOJAUHE, HERA, lakritsijauhe, aromi, suola, emulgointiaine (auringonkukka), ammoniumkloridi (salmiakki). SISÄLTÄÄ JÄÄMIÄ HASSELPÄHKINÄSTÄ. Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkista siksi tuotetiedot aina alkuperäisestä pakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteen säilyvyys on vähintään 4 viikkoa ostettaessa, ellei toisin mainita.
Ingredienser: Socker, vegetabiliskt fett (palmkärnolja), glukossirap, vatten, SKUMMJÖLKSPULVER, VASSLE, lakritspulver, arom, salt, emulgeringsmedel (solros), ammoniumklorid (salmiak). INNEHÅLLER SPÅR AV HASSELNÖT. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 69730

Sisällysluettelo

Arvostelut

4

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit