lakritsverktyg-storpack-79043-2

Lakritsityökalut Suurpakkaus

20,00 €

1,8 kg

Varastossa (2 kpl)
Lakritsikarkkeja on nähty kaiken muotoisina ja nyt on tullut aika työkalujen astua esiin. Näissä nameissa on puhdas lakritsin maku, eikä mitään muuta. Sopivat täydellisesti naposteltaviksi halloweenjuhlassa - karkithan ovat sentään mustia ja niiden joukossa on erilaisia työkaluja, joista jokainen voi valita mieleisensä. 

Lakritsityökalut Suurpakkaus on täynnä sopivan sitkeitä, erilaisten työkalujen muotoisia lakritsinmakuisia karkkeja. Myydään 1,8 g suurpakkauksessa. 

Ainesosat: Sokeri, glukoosisiirappi, liivate, lakritsiuute, väriaine E153, aromit (anis, vanilliini), kasviöljyt (kookosöljy, rapsiöljy), pintakäsittelyaine E901. Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteys asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostopäivästä lähtien, ellei muuta ilmoiteta. Ingredienser: socker, glukossirap, gelatin, lakritsextrakt, färgämne E153, aromer (anis, vanillin), vegetabilisk olja (kokosolja, rapsolja), ytbehandlingsmedel E901. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 79043-1

Arvostelut

1

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit