vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
salmiak-matta-52261-2

Lakritsimatto

20,00 €

2 kg

Tilapäisesti loppu
Tämä on lakritsia kun se on parhaimmillaan; supertuore, täyteläinen ja täydellisinä paloina. Sillä lailla jykeviä ja ihania lakritsin paloja. Tämän lakritsin nimi on tarkemmin sanottuna Lakritsimatto, ja se on välttämätön sinulle, joka rakastat suuresti lakritsia. Kyllä vaan, sillä tässä sinulle kaksi kiloa näitä herkullisia lakritsimattoja!

Lakritsimatto on pienten ja paksujen mattojen muotoista lakritsia.

Toimitetaan 2 kg muovilaatikossa.

Valmistusaineet: Sokerisiirappi, vehnäjauho, sokeri, lakritsiuute, salmiakki, (ammoniumkloridi), kosteuden säilyttävä aine (E420), suola, sakeuttamisaine (E412), väriaine (E153), säilöntäaine, (E202), aromi, pintakäsittelyaine (E901). Tuotteen sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteys asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostohetkestä, jos ei muuta ilmoiteta. Ingredienser: Sockersirap, vetemjöl, socker, lakritsextrakt, salmiak, (ammoniumklorid), fuktighetsbevarande medel (E420), salt, förtjockningsmedel (E412), färgämne (E153), konserveringsmedel, (E202), arom, ytbehandlingsmedel (E901). Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 52261-1
Kopiera OK

Sisällysluettelo

Arvostelut

15

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit