lakerol-citron-83203-1

Läkerol Citron

1,49 €

Raikas ja kirpeä pastilli Läkerolilta! Pelastaja hädässä, kun tarvitset jotain, joka piristää hengitystä tai kun mielesi tekee vain jotain oikein hyvää! 

Läkerol Citron ovat pastilleja, jotka maistuvat sitruunalta. 

Toimitetaan rasiassa, joka sisältää 25 grammaa. 

Ainesosat: Makeutusaineet (maltitolit, sorbitolit, stevioliglykosidit), vakauttamisaine (arabikumi), happo (sitruunahappo), sitruunamehutiiviste 1,3%, väriaine (lutein), luonnollinen aromi, kasvipohjaiset öljyt (kookos, rapsi), pintakäsittelyaine (karnaubavaha). Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Tuotteiden sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista sen vuoksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyysaika ostohetkestä alkaen, jollei muuta ilmoiteta. Ingredienser: Sötningsmedel (maltitoler, sorbitoler, steviolglykosider), stabiliseringsmedel (gummi arabicum), syra (citronsyra), citronjuicekoncentrat 1,3%, färgämne (lutein), naturlig arom, vegetabiliska oljor (kokos, raps), ytbehandlingsmedel (karnaubavax). Överdriven konsumtion kan ha laxerande effekt. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 83203-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

1

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit