lakerol-cactus-1

Läkerol Cactus

Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

1,49 €

Kappaleittain

Varastossa (24 kpl)
Tavallisesti kaktukset ovat jotain, joita on autiomaissa ja ne pistävät niin pirusti. Mutta tässä Läkerol-pakkauksessa kaktus on jotain raikasta, mietoa ja hyvänmakuista.

Läkerol Cactus toimitetaan kappaleittain 25 gramman askissa. Pastillien makuna on kaktus.

Ainesosat: makeutusaine (maltitolit, sorbitolit, stevioliglykosidit), stabilointiaine (arabikumi), lakritsiuute, ammoniumkloridi (=salmiakki), aromit, seljanmarjauute, kasviöljyt (kookos, rapsi), pintakäsittelyaine (karnaubavaha). Tuotteen sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostohetkestä, jos ei muuta ilmoiteta.

Ingredienser: sötningsmedel/sødestoffer (maltitoler, sorbitoler, steviolglykosider), stabiliseringsmedel/stabilisator (gummi arabicum), lakritsextrakt, ammoniumklorid (=salmiak), aromer, fläderbär-/hyldebær/hyllebær ekstrakt, vegetabiliska oljor (kokos, raps), ytbehandlings-/overfladebehandlingsmiddel (karnaubavax/voks). Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 71232-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

0

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit