Valikko

Lady Gravestone Naamiaisasu

18,90 €

Valitse vaihtoehto:

Näytä koko-opas
 • Marijke
  1 vuosi sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu
  Klänningen jag fick ser inte ut som den på bilden. Fransarna är mycket kortare, spets i olika färger satt lite överallt på klänningen, baksidan var bar, och den är kort - väldigt kort. Som tur är så är jag lat och orkar inte skicka tillbaka den, utan kommer "pimpa" klänningen så den funkar.
  1 / 1 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Lady Gravestone oli aikanaan uskomaton flapper-kaunotar, joka ei koskaan jättänyt välistä mahdollisuutta kuunnella jazz-musiikkia ja juoda upeita drinkkejä. Sitä mitä kaikkea hän on nähnyt, ei tiedä kukaan, mutta selvää on, että hän ei ole mitenkään onnekas zombie. Hän vaeltaa tällä hetkellä hienoissa rikkimenneissä vaatteissaan halloween-juhlista halloween-juhliin ja etsii ihmislihaa johon iskeä hampaansa!

Lady Gravestone Naamiaisasu sisältää mekon ja hiuspannan. Mekko on valkoinen ja siinä on 7 kpl vaaleanpunaisia leveitä nauhoja sekä mustaa rikkirevittyä hämähäkinverkkoa. Rinnan yläpuolella on musta ja vaaleanpunainen nauha, jotka menevät olkanauhojen yli. Hiuspanta on vaaleanpunainen mustalla nauhalla ja mustalla sulalla. Korut, piilolinssit, irtohihat, kengät, sukkahousut ja rekvisiitta eivät sisälly asuun. Voit kuitenkin täydentää asusi niillä saadaksesi kuvan mukaisen lookin.

Saatavilla olevat koot: Small, Medium ja Large.