inbjudningskort-riddare-pa-hast-77381-1

Kutsukortit Ritari Hevosella

2,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Lisätarvikkeet

Metallitussi Kulta & Hopea

Metallitussi Kulta & Hopea

2-pakkaus
4,90 €
Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu
Bakåtpil
Eteenpäin-nuoli

Tuotekuvaus

Onko aika kutsua ystävät pyöreän pöydän ympärille? Järjestä juhlat kaikille pienille ritareille ja kutsu heidät paikalle aitoon keskiaikaiseen tyyliin näillä upeilla ritariaiheisilla kutsukorteilla!

Kutsukortit Ritari Hevosella ovat kutsukortteja, joissa on leveät erisävyiset punaiset raidat ja edessä on varusteisiinsa pukeutunut ritari, jolla on kädessään kilpi ja miekka. Ritari istuu valkoisen hevosen selässä, jolla on niin ikään samaan teemaan kuuluvat varusteet ja sininen satulahuopa. Ritarin ja hevosen edessä on liekkejä. Horisontissa näkyy ritarilinna, metsä ja salamoiva taivas. Koko kuvaa ympäröi suuri punainen ympyrä, jossa on kiemurtelevia kullanvärisiä yksityiskohtia. Kortin etuosa on takaosaa pidempi ja muotoiltu linnanmuuriksi, jossa on kultainen reunus. Tämän yläpuolella on teksti "Invitation" isoilla punaisilla kirjaimilla ja kortin sisäpuolella on sininen tausta, jossa on rivejä oman viestin kirjoittamiselle. Hanki lisäksi kultakynä, jos haluat todella tyylikkään kokonaisuuden!

  • Myydään 8-pakkauksessa
  • Materiaali: Pahvi
  • Mitat: 21 x 12 cm

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0