cupcakestall-i-akrylplast-sex-vaningar-83665-1
cupcakestall-i-akrylplast-sex-vaningar-83665-2

Kuppikakkuteline Akryylimuovia 6 Kerrosta

49,90 €

Valitse vaihtoehto:

 • Sandra
  1 vuosi sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu
  Stativet var fint, enkelt å montere og kvaliteten virket ganske bra. Fornøyd med kjøpet så langt, har ikke brukt det enda.
  6 / 6 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Ylellisempää kerrosvatia saat etsiä. Riippumatta siitä, kuinka hyvä tai huono olet leivonnassa, jokainen leipomus tulee näyttämään taianomaiselta, kun ne on laitettu tälle upealle, peräti 6-kerroksiselle kerrosvadille! Todella tyylikäs yksityiskohta katettuun jälkiruokapöytään ja varmasti suosittu!

Kuppikakkuteline Akryylimuovia on upea pikkuleipäteline, johon voit laittaa keksejä, kuppikakkuja tai aivan ylimmäksi kakun! Kerrosvati sopii täydellisesti hääjuhliin, syntymäpäiväjuhliin tai Baby Showeriin! Kerrosvadissa on 6 kerrosta, joiden koot ovat noin 15 cm, 19 cm, 22 cm, 25 cm, 30 cm ja 34 cm.

 • Materiaali: Muovi
 • 6 kerrosta 
 • Vaatii kokoamista