vispgraddearomer-1
vispgraddearomer-2
vispgraddearomer-3
vispgraddearomer-6

Kuohukerma-aromit

4,99 €

Valitse tuoteversio

Mausta kuohukerma hyvillä kuohukerma-aromeilla. Nyt voit helposti kokeilla uusia makuja kuohukermaasi. Pudota pari tippaa kuohukermaan tai kermasifoniin ja vatkaa, niin saat hyvän ja täyteläisen makuelämyksen.

Aromit antavat kuohukermalle täyteläisyyttä ja hyvän maun! Yksinkertainen ja helppo toteuttaa. Tarvitaan vain 3 ml mustikka-aromia 2 dl:aan kuohukermaa. Pudotettuasi pari tippaa kuohukermaan voit vatkata kerman käsin tai kermasifonilla, mausta tulee hyvä ja täyteläinen. Kuohukerma-aromien maut ovat mustikka, meloni ja banaani.

Sisältää 32 ml aromia.

Ainesosat Ingredienser: Aromit, glyseriini, tislattu vesi. Tuotteiden sisältö saattaa vaihdella. Tutustu sen vuoksi aina alkuperäispakkauksen tuoteselosteeseen. Osoita kysymyksesi asiakaspalvelulle. Aromer, glycerin, destillerat vatten. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostopäivästä, ellei muuta ole ilmoitettu. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 56644

Arvostelut

12

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit