kryptoniter-mjuka-cola-1

Kryptoniter Pehmeä Cola

34,99 €

Kryptoniter-karkkeja oli alun perin saatavana vain kovina karkkeina, mutta kehitys menee eteenpäin myös karkkien maailmassa. Joten nyt niitä on saatavilla pehmeinä ja kirpeinä! Todella hyvä juttu kaikille niille, joiden hampaat kipeytyvät kovia karkkeja pureskellessa. Lisäksi Kryptoniter Pehmeä Cola on erinomaisen herkullinen sekoitus colaa ja lakritsia, ja niitä on mahdoton syödä vain yhtä...Joten onpa mahtavaa, että voit nyt tilata kotiin kaksi kiloa suosikkikarkkeja Kryptoniter Pehmeä Cola! NAM!

Kryptoniter Pehmeä Cola on pyöreitä, pehmeitä ja suolaisia litteitä karkkeja, jotka maistuvat colalle ja salmiakille.

Toimitetaan 2 kilon laatikossa.

Ainesosat: Sokeri, glukoosisiirappi, tärkkelys (maissi), vesi, tärkkelysasetaatti E1420, happamuudensäätöaine (omenahappo E296, maitohappo E270, sitruunahappo E330), aromit, salmiakki. Väriaineet: E150, E153. Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyys ostettaessa, ellei toisin mainita. Ingredienser: Socker, glukossirap, stärkelse (majs), vatten, konsistensgivare E1420, surhetsreglerande medel (äppelsyra E296, mjölksyra E270, citronsyra E330), aromer, salmiak. Färgämnen: E150, E153. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 52615-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

10

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit