krokodiltarar-sura-52083-2
  • -43%

Krokodiltårar Sura

34,99 € 

20,00 €

Jos olit karkkeja syövä lapsi 80-luvulla, muistat ehkä nämä maukkaat Krokodiltårar-makeiset! Jos olet syntynyt myöhemmin, eikä sinulla ole pienintäkään aavistusta, mitä kummia karamelleja nämä ovat, voimme kertoa, että ne ovat kirpeitä karamelleja, jotka ovat tosi herkullisia.
Se miksi ne ovat nimeltään juuri Krokodiltårar (krokotiilin kyyneleet) saattaa johtua siitä, että ne ovat niin kirpeitä, että jopa krokotiilit saavat kyyneleet silmiinsä, tai sitten siitä, että karkit ovat yksinkertaisesti muodoltaan kuin krokotiilin kyyneleitä.

Krokodiltårar Sura on sopivan kirpeitä karamelleja 80-luvulta (vaikka nämä on valmistettu melko äskettäin). Ihanteellisia tarjota vieraille 80-luvun juhlassa!

Toimitetaan laatikossa, joka sisältää 2,3 kg.

Ainekset: Sokeri, glukoosisiirappi, sitruunahappo (E330), aromiaine, väriaine (E160a). Tuotteiden sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista sen vuoksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyysaika ostohetkestä alkaen, jollei muuta ilmoiteta.

Ingredienser: Socker, glukossirap, citronsyra (E330), aromämne, färgämne (E160a). Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 52083-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

5

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit