Näytä suurempi kuva

Koulupoika Naamiaisasu

first_saleprice.value: 2008
first_price.value: 3218
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 10
selected_index: 0
24,90 € 39,90 €
Valitse vaihtoehto:
Näytä koko-opas

Tuotekuvaus

Huutosakin johtaja ja viattomat koulutytöt vapiskaa, sillä täältä tulee kunnon kiltti koulupoika! Tai ainakin hän näyttää siltä, todellisuudessa hän varmaankin on täynnä mielettömiä suunnitelmia ja poikien juttuja! Pukeudu tähän tyylikkääseen asuun ja käytöksesi muuttuu automaattisesti sellaiseksi kuin se oli peruskoulussa! Parasta tässä on se, että pääset kuin koira veräjästä, koska sinä vain teeskentelet olevasi koulupoika. Täydellinen asu sinulle, joka pidät juhlallisista kepposista!

Koulupoika Naamiaisasu sisältää bleiserin, paidanrintamuksen, shortsit, lippiksen ja solmion. Mustassa bleiserissä on suora malli ja siinä on punaiset kaulukset, 2 punaista nappia edessä sekä koristeellinen merkki rinnassa. Shortsit ovat kokomustat ja niissä on mukavuutta antava resorivyötärö. Paidanrintamus on valkoinen ruudullisella detaljilla. Myös punamustassa lippiksessä on samanlainen ruudullinen detalji kuin paidanrintamuksessa sekä lisäksi koristeellinen merkki sivussa. Solmio on musta ja kiinnitetään paidanrintamukseen. Kengät, sukat ja muistivihko eivät sisälly. Viimeistele tyyli täydelliseksi esimerkiksi kuvan mukaisesti.

Koko: One size (aikuisten koko).

Tägit

ARVOSTELUT (1)

Arvostelut

  • Arvostelun jätti... Sandra 2 vuotta sitten
    (Ei asiakkaiden jättämiä kommentteja)
    0 / 1 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
    Saitko apua tästä arvostelusta? Kyllä / Ei

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!
KESKUSTELU (0)
KYSYMYKSIÄ & VASTAUKSIA (0)
ASIAKASKUVAT

Asiakaskuvat

Haluatko, että kuvasi näkyvät täällä?

Voit joko ladata kuvia Instagramiin tägäämällä #partykungen #partykungen29378 tai ladata ne manuaalisesti.
castle