kontaktlinser-i-burk-3

Kontaktlinser

34,99 €

2,5 kg

Tilapäisesti loppu
Voit syödä ne sellaisenaan, laittaa ne pääsiäismuniin sopivasti pääsiäisaatoksi, koristella piparkakkutalon tai koristella syntymäpäiväkakun tai muita leivonnaisia. Mistä me oikein puhumme? Tietenkin näistä maukkaista piilolaseista (ruotsiksi kontaktlinser)! Tai suklaanapeista, kuten niitä myös kutsutaan. Mutta pakkauksessa lukee todellakin "Kontaktlinser" eli piilolaseja, joten me kutsumme niitä sillä nimellä! Mutta nimityksellä ei ole suurtakaan väliä, tärkeintä on, että ne ovat maukkaita ja sitähän ne ovat, sen voimme taata!

Kontaktlinser ovat herkullisia suklaanappeja, joissa on värikäs ja rapea sokeripäällinen. Ihanan maukkaita!

Toimitetaan 2,5 kg laatikossa.

Ainesosat: Sokeri, täysin kovetettu kasvirasva (palmunydinöljy ja kookosöljy), kaakaojauhe, sakeuttamisaine (E414), väriaineet (E163, E141, E120, E100, E171), emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), glukoosisiirappi, stabilointiaine (E492), pintakäsittelyaine (E904, E903, E901), vanilja, happamuudensäätöaine (sitruunahappo). Jäämiä hasselpähkinöistä, manteleista ja maidosta. Tuotteen sisältö voi muuttua. Tarkasta siksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuote säilyy ainakin 4 viikkoa ostopäivästä lukien, ellei muuta ole ilmoitettu.

Ingredienser: Socker, fullt härdat vegetabiliskt fett (palmkärnolja och kokosolja), kakaopulver, förtjockningsmedel (E414), färgämnen (E163, E141, E120, E100, E171), emulgeringsmedel (solroslecitin), glukossirap, stabiliseringsmedel (E492), ytbehandlingsmedel (E904, E903, E901), vanille, surhetsreglerande medel (citronsyra). Spår av hasselnötter, mandlar och mjölk. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 52178-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

18

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit