clown-med-flicka-i-bur-prop-1
clown-med-flicka-i-bur-prop-2
youtube video play

Klovni ja Tyttö Häkissä Rekvisiitta

349,90 €

Valitse vaihtoehto:

Asiakaskuvat

Bakåtpil
Eteenpäin-nuoli

Haluatko, että kuvasi näkyvät täällä?

 • Mette
  2 viikkoa sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu
  Helt rå, men drit dårlig bruksanvisning
  0 / 0 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Aikaisemmin luulit ehkä pelkääväsi klovneja, mutta kun näet tämän rekvisiitan täydessä kauheudessaan, huomaat mitä todellinen pelko on. Ikään kuin inhottavat kasvot, pelkoa herättävä hylätyn karnevaalin ääni ja klovnin ilkeä nauru eivät olisi tarpeeksi aiheuttamaan sinulle painajaisia, klovni on lisäksi vanginnut viattoman lapsen. Kun lapsi huutaa henkensä kaupalla häkissä, sinun ja halloweenvieraittesi tulee olemaan mahdotonta tukahduttaa pelkoa, joka hiipii iholle.

Klovni ja Tyttö Häkissä Rekvisiitta on pelottava koriste, joka esittää klovnia, joka on vanginnut pienen tytön häkkiin. Klovni nauraa, tyttö kirkuu ja karnevaaliäänet soivat taustalla. Klovni lisäksi liikkuu, tyttö heiluu edestakaisin sekä heiluttaa häkin kaltereita ja klovnin silmät loistavat. Rekvisiitan koko on noin 90 x 85 x 220 cm. Se käynnistyy joko on/off-kytkimellä tai liiketunnistimella. Toimiakseen sen pitää olla kytkettynä pistorasiaan, mukana EU-pistoke. Valmistettu muovista, polyesteristä, metallista ja elektroniikasta.

 • Mitat: noin 90 x 85 x 220 cm
 • Materiaali: Muovi, polyesteri, metalli, elektroniikka
 • Ääntelee, loistaa, liikehtii
 • On/off-katkaisin
 • Liiketunnistin
 • Mukana EU-pistoke
 • Mukana käyttöohje