kinder-chocolate-83066-1

Kinder Chocolate

2,99 €

100 grammaa

Tilapäisesti loppu
Kinder-suklaa on ehdottomasti lasten suosikki! Tämä herkku maistuu monelle myös ilman sisällä olevaa lelua, ja sitä rakastavat sekä pienet että isot. Täydellinen herkku moniin hetkiin! 

Kinder Chocolate sisältää 8 kpl suklaapatukoita kermaisella täytteellä. Eivät sisällä lainkaan kovia rasvoja tai keinotekoisia väriaineita. Jokainen suklaa on annospakattu sopimaan myös pienille. 

Toimitetaan pakkauksessa jossa on 8 x 12,5 grammaa. 
Ainesosat: 40 % maitosuklaa (sokeri, täysmaitojauhe, kaakaovoi, kaakaomassa, emulgointiaineet: lesitiinit (soija); vanilliini), sokeri, rasvaton maitojauhe, palmuöljy*, voitiiviste, emulgointiaineet : lesitiini (soija). Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäisestä pakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyys ostettaessa, ellei toisin mainita.
Ingredienser: Mjölkchoklad 40% (socker, helmjölkspulver, kakaosmör, kakaomassa, emulgeringsmedel: lecitiner (soja); vanillin), socker,skummjölkspulver, palmolja*, smörkoncentrat , emulgeringsmedel: lecitiner (soja ), vanillin. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 83066-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

3

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit