ravmaskot-deluxe-maskeraddrakt-1

Kettumaskotti Deluxe Naamiaisasu

71,92 €
Valitettavasti tämä tuote on tilapäisesti loppuunmyyty. Kirjoita tietosi alle ja otamme sinuun yhteyttä, kun tuotetta on jälleen varastossa

Valitse vaihtoehto:

Näytä koko-opas

Asiakaskuvat

Bakåtpil
Eteenpäin-nuoli

Haluatko, että kuvasi näkyvät täällä?

 • Hannu
  1 vuosi sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu
  +Puku laadukasta materiaalia. + Naamiaisasu ilmeikäs ja hyvännäköinen. + Asun jalkine-osa aivan omaa luokkaa verraten muihin kokeilemiini maskotin jalkineisiin, eli tossut pysyvät hyvin jalassa kuminauhojen ansiosta. - Kasvo-osaa ei ole loppuun asti suunniteltu. Kasvot ovat pää-kappaleessa suoraan kangasta vasten, joten hengittäminen on vaikeaa, kangas kastuu ja likaantuu sisäpuolelta nopeasti, sekä nenä litistyy kiusallisesti.
  0 / 1 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?
 • Anne
  2 vuotta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu
  Suun kohdalta joutuu toppauksia ottamaan vähän pois, että pystyy paremmin hengittämään ja jos useita käyttäjiä, ei suu ota kiinni toppaukseen.
  0 / 0 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?
 • Johan
  6 vuotta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu
  Mycket fin dräkt. Fin kvalité och extra bra eftersom fötter går att ta bort och vantarna sitter fast i dräkten, vilket var mycket smidigt. Men som förväntat väldigt varm eftersom det inte finns något lufthål.
  4 / 4 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Jos olet usein kuullut olevasi ovela kuin kettu, tämä maskottiasu on kuin tehty sinua varten! Kokeile jotain edullisista ja ylellisistä maskoteistamme. Maskotit ovat samaa korkeaa laatua kuin ne, joita käytetään huvipuistoissa ympäri maailman! 

Kettumaskotti Deluxe Naamiaisasu toimitetaan käytännöllisessä kantokassissa, jossa on vetoketju, jotta voit helposti säilyttää tai ottaa maskotin mukaan matkalle. Asu sisältää ruskean kokovartalopuvun keinoturkiksesta. Sisältyy myös kädet sekä jalat pitävillä pohjilla ja ekstrasuuri ketun pää. Päähän on leikattu reiät, jotka on peitetty ohuella mustalla verkolla silmille, jotta näet sen läpi näet. 

 • Materiaali: Polyesteri 
 • Sis. kokovartaloasu ja pää 
 • Saatavana koko: One Size (aikuisten koko)