Näytä suurempi kuva

Asiakaskuvat

Kettumaskotti Deluxe Naamiaisasu

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 7250
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
89,90 €

Tuotevahti

Valitettavasti tämä tuote on tilapäisesti loppuunmyyty meiltä. Kirjoita tietosi alas ja otamme sinuun yhteyttä, kun tuotetta saapuu jälleen varastoomme
Valitse vaihtoehto:
Näytä koko-opas

Tuotekuvaus

Kokeile jotain edullisista ja ylellisistä maskoteistamme. Maskotit ovat samaa korkeaa laatua kuin ne, joita käytetään huvipuistoissa ympäri maailman. Toimitetaan käytännöllisessä kantokassissa, jossa on vetoketju, niin että sinä

voit helposti säilyttää tai ottaa maskotin mukaan matkalle. Kettumaskotti Naamiaispuku sisältää ruskean kokovartalopuvun keinoturkiksesta. Sisältyy myös kädet sekä jalat pitävillä pohjilla ja ekstra

suuri ketun pää. Päässä on leikattu reiät ohuella mustalla verkolla silmille, joiden läpi näet. One size (aikuisten koko).

Tägit

ARVOSTELUT (21)

Arvostelut

 • Arvostelun jätti... Hannu 1 vuosi sitten
  +Puku laadukasta materiaalia. + Naamiaisasu ilmeikäs ja hyvännäköinen. + Asun jalkine-osa aivan omaa luokkaa verraten muihin kokeilemiini maskotin jalkineisiin, eli tossut pysyvät hyvin jalassa kuminauhojen ansiosta. - Kasvo-osaa ei ole loppuun asti suunniteltu. Kasvot ovat pää-kappaleessa suoraan kangasta vasten, joten hengittäminen on vaikeaa, kangas kastuu ja likaantuu sisäpuolelta nopeasti, sekä nenä litistyy kiusallisesti.
  0 / 1 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko apua tästä arvostelusta? Kyllä / Ei
 • Arvostelun jätti... Anne 2 vuotta sitten
  Suun kohdalta joutuu toppauksia ottamaan vähän pois, että pystyy paremmin hengittämään ja jos useita käyttäjiä, ei suu ota kiinni toppaukseen.
  0 / 0 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko apua tästä arvostelusta? Kyllä / Ei
 • Arvostelun jätti... Johan 6 vuotta sitten
  Mycket fin dräkt. Fin kvalité och extra bra eftersom fötter går att ta bort och vantarna sitter fast i dräkten, vilket var mycket smidigt. Men som förväntat väldigt varm eftersom det inte finns något lufthål.
  4 / 4 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko apua tästä arvostelusta? Kyllä / Ei

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!
KESKUSTELU (0)
KYSYMYKSIÄ & VASTAUKSIA (0)
ASIAKASKUVAT

Asiakaskuvat

Haluatko, että kuvasi näkyvät täällä?

Voit joko ladata kuvia Instagramiin tägäämällä #partykungen #partykungen13366 tai ladata ne manuaalisesti.
castle