vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo

Karkki vai kepponen – Trick or Treat!

Tervetuloa kaikkein seikkailullisimpaan halloweentuotteiden valikoimaan – Tänne yhteen paikkaan olemme keränneet kaiken, mitä tarvitset kohottamaan tunnelmaa halloweenjuhlissasi tai Karkki vai kepponen -kierroksella. Riippumatta siitä, oletko kauhukuningas vai -kuningatar, tämä villien lelujen ja pelottavien herkkujen kokoelma on täydellinen keino lisätä hieman extrakipinää halloweeniisi.

Oletko karkkihiiri vai keppostelija?

Karkki vai kepponen -kategoriastamme löydät klassiset trick-or-treat-perinteet pienellä twistillä. Tämän kategorian jännittävät karkkivalinnat ja hauskat lelut tuovat ripauksen jännitystä ja yllättäviä hetkiä jokaiselle lähemmäs uskaltautuvalle.

Juksaa ystäviäsi hullunhauskoilla jekuilla!

Täältä löydät kaikkea halloweenjuhliasi ilahduttavista velmuista pilailutuotteista jekkuihin, jotka pelottavat, naurattavat ja säikäyttävät yhtä aikaa. Halloweentuotteemme ovat kuin räiskyvä naurupommi, joka kirvoittaa ilmoille vain yhden kysymyksen: valitaanko tällä kertaa karkki vai kepponen? Olitpa sitten ulkona huijaamassa kavereitasi pelottavalla yllätyksellä tai jaat naurua ja karkkia pienille keppostelijoille, luot näiden tuotteiden avulla kestäviä muistoja. Halloweenissa on kyse yhdessä olemisesta ja hauskanpidosta, ja meidän tuotteemme on tehty juuri sitä varten - juuri sinun omalla tavallasi. Joten astu peremmälle, tutustu Karkki vai kepponen -valikoimaamme ja vapauta sisäinen keppostelijasi tai kauhufanisi. Toivotpa sitten kauhua tai naurua, me olemme täällä ja teemme yllätyksiä täynnä olevasta halloweenistasi ikimuistoisen!"
Lue lisää