outdoor-picnic-table-83259-5
outdoor-picnic-table-83259-2
outdoor-picnic-table-83259-3

Kannettava Piknikpöytä

39,90 €

Valitse vaihtoehto:

 • Frida
  1 vuosi sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu
  Kom i en anonym låda utan beskrivning eller bilder, skulle ges bort så det såg ut som massa träbitar i en låda. Kvaliteten såg inte heller ut att vara det bästa.
  6 / 6 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Oletko väsynyt kaatamaan juomia huovalle romanttisella piknikilläsi? Tässä on sinulle täydellinen ratkaisu! Ota mukaan suosikkiviini, sopivat viinilasit, juustot, mansikat ja muuta hyvää naposteltavaa – ja olet valmis ikimuistoiseen hetkeen. 

Kannettava Piknikpöytä on pieni, puusta tehty pöytä, joka sopii erinomaisesti otettaessa mukaan laseja ja pulloja piknikille, ja tarvitaan vakaa paikka, jossa niitä säilyttää. Pöydässä on lisäksi 4 kappaletta pienempiä puukulhoja, jotka sopivat hienosti esimerkiksi leikkeleiden säilytykseen (katso kuva). Toimitetaan asentamattomana ruuveineen ja kuusiokoloavaimella. 

 • Materiaali: Puu
 • Koko (ilman kädensijaa): 36 x 15 x 30 cm 
 • Yksinkertainen asennus