Näytä suurempi kuva

Kannattajameikki Belgia

first_saleprice.value: 121
first_price.value: 234
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
1,50 € 2,90 €
Valitse vaihtoehto:

Tuotekuvaus

Minkälainen kannattaja sinä olet? Vailla henkilöllisyyttä oleva kannattaja, joka hintaan mihin hyvänsä haluaa tuntea osalliseksi vaikka joukkue on surkea? Vai oletko ehkä menestyskannattaja, joka menee vain loppuotteluihin mutta muuten pysyy poissa? Oletko bilekannattaja, joka ei niinkään välitä joukkueen suorituksista vaan pikemminkin skybaarin antimista? Vai oletko suorastaan intohimoisen kiinnostunut lajista ja tiedät, mitä jokainen pelaaja syö aamiaiseksi, mitkä ovat heidän äitiensä keskimmäiset nimet ja jopa mitä he syövät aamiaiseksi? #stalkervaroitus   

Kannattajameikki Belgia ovat kolme ihomaaliliitua, musta, keltainen ja punainen. Se, joka ajattelee hieman laatikon ulkopuolelta käyttää näitä liituja jos ovat Saksan kannattajia tai miksi ei Brynäsin kannattajia (paras vaihtoehto)?

  • Sisältää 3 liitua ihoväreillä keltainen, musta, punainen. 
  • Pituus: 6 cm

Tägit

ARVOSTELUT (0)

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!
KESKUSTELU (0)
KYSYMYKSIÄ & VASTAUKSIA (0)
ASIAKASKUVAT

Asiakaskuvat

Haluatko, että kuvasi näkyvät täällä?

Voit joko ladata kuvia Instagramiin tägäämällä #partykungen #partykungen60705 tai ladata ne manuaalisesti.
castle