kameleonter-kolasalta-52603-2

Kameleontit Suolainen Toffee

22,90 €

1,85 kg

 − art.nr 52603-1
Oletko hulluna lakritsiin? Siinä tapauksessa sinun täytyy kokeilla Kameleontit Suolaista Toffeeta! Uskomattoman hyvänmakuinen sekoitus lakritsia, toffeeta ja suolaa suolaisella täytteellä - se on yksinkertaisesti vastustamatonta! Ennen saattoi Kameleontteja ostaa kappaleittain kioskilla, mutta ajat muuttuvat ja nyt sinulla onkin sen sijaan mahdollisuus ostaa ihan oma 1,85 kilon purkki kameleontteja! Kokeile ja katso kuinka pitkään purkki riittää. NAMI!

Kameleontit Suolainen Toffee on pitkulainen karamelli, joka maistuu toffeelta ja lakritsilta, siinä on myös suolainen täyte.

Toimitetaan 1,85 kilon laatikossa.

Valmistusaineet: Sokeri, glukoosisiirappi, salmiakki, suola, lakritsi, anis, aromi, cayennepippuri Väriaine: E150c, E153. Tuotteen sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteys asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostohetkestä, jos ei muuta ilmoiteta.
Ingredienser: Socker, glykossirap, salmiak, salt, lakrits, anis, arom, cayennepeppar. Färgämne: E150c, E153. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Sisällysluettelo

Arvostelut

14

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit