Valikko

Kakunkoriste Säästölipas Paavo Pesusieni

19,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Näytä sisällysluettelo

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Ota Paavo Pesusieni mukaan juhlaasi kivana kakunkoristeena! Saat 4 tikkaria sen mukana!

Kakunkoriste Säästölipas Paavo Pesusieni on suositusta lastenohjelmasta tutun Paavo Pesusienen muotoinen kakunkoriste ja 4 tikkaria. Kakunkoriste on valmistettu muovista ja sen koko on 10 x 16 x 17 cm. Tikkarit ovat gluteenittomia ja niiden paino on 7 grammaa. Ne sisältävät sokeria, glukoosisiirappia, happoa: E330, makuaineita, hedelmä- ja vihannesuutteita (porkkana, saflori). Varoitus! Ei alle kolmevuotiaille. Sisältää pieniä, helposti nieltäviä osia. Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta siksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteys asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyys ostopäivästä lukien, ellei muuta ilmoiteta.

Myydään yksittäin.

Tårtdekoration Sparbössa Svampbob Fyrkant är en tårtdekoration av Svampbob från det populära barnprogrammet och fyra godisklubbor. Tårtdekorationen är tillverkad i plast och är 10 x 16 x 17 cm. Klubborna är glutenfria och väger 7 g. De innehåller socker, glukossirap, syror: E330, smaksättning, frukt-och grönsakskoncentrat (morot, safflor). Varning! Lämplig från tre år. Innehåller små delar som kan sväljas. Förändringar i produktinnehållet kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.