tartbild-paw-patrol-75168-1
tartbild-paw-patrol-75168-2

Kakkukuva Paw Patrol

4,90 €

art.nr 75168-1

Kun on synttäreiden aika ja syntymäpäiväsankarilla on erityinen kiintymys kuuteen sankarilliseen pentuun Ryhmä Hausta, tämä on täydellinen koriste kakkuun! Erittäin helppokäyttöinen ja tekee kakusta todella ainutlaatuisen. Todellinen menestys lasten keskuudessa lastenjuhlissa! 

Kakkukuva Ryhmä Hau on halkaisijaltaan noin 20 cm, riittää 8-12 palan kakkuun. Mukavan kakun luominen kakkukuvan avulla on erittäin helppoa. Aloita kostuttamalla kakun kuva varovasti vedellä tai gelatiinilla ja kiinnitä sitten kakunpäällinen kakkuun. Se on nyt valmis tarjottavaksi kaikille juhlijoille!  

>> Klikkaa tästä lukeaksesi kuinka laitat kakkukuvan kakun päälle!

Ainesosat: Perunatärkkelys, vesi, oliiviöljy, maltodekstriini, väriaineet: E102, E102, E133, E151, E102, E122: voi vaikuttaa kielteisesti lasten keskittymiseen. Säilytä viileässä ja kuivassa. Valmistettu Espanjassa. Kuva on painettu syötävällä musteella syötävälle kiekolle, joka on gluteeniton, laktoositon ja ilman lisättyä sokeria. 

Tuotteiden sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteys asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostohetkestä, jos ei muuta ilmoiteta. 

Ingredienser: Potatisstärkelse, vatten, olivolja, maltodextrin, färgämnen: E102, E102, E133, E151, E102, E122: kan ha negativ effekt på barns koncentration. Förvaras svalt och torrt. Tillverkad i Spanien. Bilden är tryckt med ätbart bläck på en ätbar oblat som är glutenfri, laktosfri och utan tillsatt socker. 

Förändringar i produktens innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges. 

Sisällysluettelo

Arvostelut

6

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit