vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
tartbild-fotbollsplan-75153-1
tartbild-fotbollsplan-75153-2

Kakkukuva Jalkapallokenttä

Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

5,99 €

Syntymäpäiväkakku jalkapallofanille? Koristele kakku jalkapallokentälle tällä kakkukuvalla! Todellinen esiin nouseva kysymys on kuitenkin ehkä tärkein, nimittäin: kuinka suuren osan kentästä voitat? 

Hienon kakun luominen kakkukuvan avulla on erittäin helppoa. Aloita kostuttamalla kakkukuva varovasti vedellä tai gelatiinilla ja kiinnitä sitten kakun päällinen kakkuun. Se on nyt valmis tarjoiltavaksi kaikille juhlijoille!  

  • Koko: Ø 16 cm riittää 4-6 palaan

>> Klikkaa tästä lukeaksesi siitä, kuinka kiinnität kakkukuvan kakkuun!

Ainesosat: Ingredienser: Perunatärkkelys, vesi, oliiviöljy, maltodekstriini, väriaineet: E102, E102, E133, E151.E102, E122: voi vaikuttaa kielteisesti lasten keskittymiseen. Potatisstärkelse, vatten, olivolja, maltodextrin, färgämnen: E102, E102, E133, E151.E102, E122:kan ha negativ effekt på barns koncentration. Säilytetään viileässä ja kuivassa. Förvaras svalt och torrt. Valmistettu Espanjassa. Kuva on painettu syötävällä musteella syötävälle öylätille, joka on gluteeniton, laktoositon ja ilman lisättyä sokeria. 

Tuotteen sisältöön saattaa tulla muutoksia. Förändringar i produktens innehåll kan ske. Tarkista siksi aina alkuperäispakkauksen tuotetiedot. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostopäivästä, jollei muuta mainita. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges. 
Tuotenro 75153-2

Sisällysluettelo

Arvostelut

0

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit