tartbild-dinosaurier-74793-1
tartbild-dinosaurier-74793-2
Asiakaskuva
kb-kakkukuva-dinosaurukset-74793-3
Asiakaskuva
kb-tartbild-dinosaurier-74793-4
Asiakaskuva
kb-kakkukuva-dinosaurukset-74793-7
Asiakaskuva
kb-tartbild-dinosaurier-74793-8

Kakkukuva Dinosaurukset

5,99 €

Haluatko tehdä vaikutuksen lasten juhlissa hurmaavalla kakulla, joka saa vieraat haukkomaan henkeään ja ihmettelemään, kuka tuo uskomattoman lahjakas kondiittori on? Jos et ole lahjakas kondiittoritaiteen hienoissa käsityötaidoissa, voit tehdä asian itsellesi helpoksi ja käyttää hienoa kakkukuvaa. Leivo kakku millä tahansa maulla ja suosikkitäytteilläsi ja aseta valmis kakkukuva sen päälle. Vips, sinulla on kakku, josta joudut maksamaan paljon leipomossa tai konditoriassa. Ja mikä parasta, voit valita kuinka korkean kakun tulisi olla ja miltä sen pitää maistua.

Kakkukuva Dinosaurukset on n. 20 cm halkaisijaltaan ja riittää 8-12 palan kakkuun. On erittäin yksinkertaista tehdä hieno kakku kakkukuvan avulla. Aloita kostuttamalla varovaisesti kakkukuva vedellä tai gelatiinilla kiinnittääksesi sitten kakkulevyn kakkuusi. Se on nyt valmis tarjoiltavaksi kaikille juhlijoille!

>> Klikkaa tästä lukeaksesi kuinka laitat kakkukuvan kakun päälle! 

Valmistusaineet: Perunatärkkelys,vesi,oliiviöljy, maltodekstriini,väriaineet: E102,E102,E133,E151.”E102,E122:voi vaikuttaa negatiivisesti lasten keskittymiseen. Säilytetään viileässä ja kuivassa. Valmistettu Espanjassa. Kuva on painettu syötävällä musteella syötävälle levylle, joka on gluteeniton, laktoositon ja ilman lisättyä sokeria.

Tuotteiden sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostohetkestä, jos ei muuta ilmoiteta.

Ingredienser: Potatisstärkelse,vatten,olivolja,maltodextrin,färgämnen: E102,E102,E133,E151.”E102,E122:kan ha negativ effekt på barns koncentration. Förvaras svalt och torrt.Tillverkad i Spanien. Bilden är tryckt med ätbart bläck på en ätbar oblat som är glutenfri, laktosfri och utan tillsatt socker.

Förändringar i produktens innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 74793-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

4

Kysymyksiä & vastauksia

0

Asiakaskuvat

4

Tägit