Valikko

Kakkukuva Autot

4,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Näytä sisällysluettelo

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Kuinka nopeasti voit syödä kakkupalan? Ehkä yhtä nopeasti kuin kaduilla viilettävä Salama Mcqueen! Kukapa ei haluaisi juhlia, jonka teemana on Autot! Syntymäpäiväkaverit rakastavat sitä takuulla! Koristele juhlat viireillä, kertakäyttöisillä lautasilla, mukeilla ja tietysti kakulla, jota koristaa Salama, niin juhlat ovat kuumin puheenaihe! 

Kakkukuva Cars on halkaisijaltaan noin 20 cm, joka riittää 8-12 palan kakkuun. Hienon kakun tekeminen on erittäin helppoa kakkukuvan avulla. Aloita kostuttamalla kakkukuva varovasti vedellä tai gelatiinilla ja kiinnitä sitten kakkulevy kakkuun. Nyt se on valmis tarjoiltavaksi kaikille juhlijoille! 

Ainesosat: Perunatärkkelys, vesi, oliiviöljy, maltodekstriini, väriaineet: E102, E102, E133, E151. ”E102, E122: voi vaikuttaa kielteisesti lasten keskittymiskykyyn. Säilytys viileässä ja kuivassa. Valmistettu Espanjassa. Kuva on painettu syötävällä musteella syötävälle kiekolle, joka on gluteeniton, laktoositon ja ilman lisättyä sokeria. 

Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuotteen säilyvyys on vähintään 4 viikkoa ostopäivästä, ellei toisin mainita. 

Ingredienser: Potatisstärkelse,vatten,olivolja,maltodextrin,färgämnen: E102,E102,E133,E151.”E102,E122:kan ha negativ effekt på barns koncentration. Förvaras svalt och torrt.Tillverkad i Spanien. Bilden är tryckt med ätbart bläck på en ätbar oblat som är glutenfri, laktosfri och utan tillsatt socker. 

Förändringar i produktens innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.